Ο Δημήτρης Τζεφαλής (γεν. 1974), είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής MSc. απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές  σπουδές στην «Ανθρώπινη απόδοση και υγεία» και εξειδίκευση στους δρόμους ημιαντοχής - αντοχής.

Εμπνευστής και προπονητής της ομάδας δρόμων αντοχής O.S.B._Endurance Team (One Step Beyond), που σκοπό έχει τη διάδοση των δρόμων μεγάλων αποστάσεων, της καλύτερης υγείας του πληθυσμού και των δρομέων, ενώ παράλληλα είναι προπονητής του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Δράμας. 

Εν ενεργεία δρομέας και λάτρης των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων από τα 3 χλμ με φυσικά εμπόδια έως τον Μαραθώνιο και αγώνων  ορεινού τρεξίματος. 

Συγγραφέας των best seller βιβλίων αντοχής  «Φέρνοντας κοντά τις μεγάλες αποστάσεις» και του εμψυχωτικού βιβλίου αυτοβελτίωσης για αθλητές, και όχι μόνο, «Πού τρέχει ο λογισμός σου» το οποίο μεταφράστηκε και στα αγγλικά με τον τίτλο “Keep your mind running». (εκδόσεις Sportbook).

Το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο «Στον δρόμο για το Καλλιμάρμαρο» το έγραψε παρέα με τον Γιάννη Παττακό και κυκλοφόρησε το 2022 από τις εκδόσεις Sportbook. Αρθρογραφεί στα δημοφιλή αθλητικά, ηλεκτρονικά site, Athletics Magazine, Runbeat και Runningnews.

Κατοικεί και εργάζεται στη Δράμα.

Επικοινωνία: 

Ε-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: DimitrisTzefalis & Δημήτρης Ι. Τζεφαλής

Σελίδα Facebook: Δημήτρης Τζεφαλής & OSB Endurance Team

Instagram: dimitristzefalis & οsb_enduranceteam

YouTube Channel: ΔημήτρηςΤζεφαλής/Dimitris Tzefalis